Sponsorstøtte til Wavester II Atlant kryds 2021 – tak til Focus Lighting

Efter i et par år, at have fortalt min ven Peter Olivarius om atlant kryds drømmen, kom der en stor positive overraskelse i 2017. Ud af det blå tilbød Peter og hans firma Focus Lighing nemlig, at sponsorere købet af en passende brugt sejlbåd til ombygning for kørestols ocean sejlads – hvilket tilbud!

Venner eller ej, en professionel sponsoraftale forpligter begge veje. Med udsigt til en stor projekt penge-indsprøjtning fra Focus Lighting, fik jeg derfor lettere præstationsangst. Kan jeg løfte opgaven med et nyt stort ombygnings bådprojekt, stille sponsorer i udsigt at Wavester krydser atlanten præcis i 2021, og at turen bla. dokumenteres af en landsdækkende tv kanal?

Vel vidende at mit handicap i perioder påvirker energi og helbredet, fik jeg en god snak med Peter om forventningsafstemning angående sponsorbeløb vs. værdi af sponsorpromovering – det lettede. En aftale kom på plads, og med ét blev det muligt, at arbejde seriøst på realiseringen af et atlant kryds projekt.

15. februar 2019

Lehmann Engineering v/Anders Lehmann – Engvej 19A st.th. – 2300 København S – Cvr-nr. 25519213 – Tlf: (+45)24631577 – E-mail: anders.lehmann@mail.tele.dk – www.wavester.dk