Anders Lehmann

– Grundlægger af Lehmann Engineering, produktionsingeniør

– Kompetencer: Opfindelser, projektledelse, maskinkonstruktion, tekniskkonsulent, teknisktegner (AutoCad/3D-Studio Max) og foredragsholder.

“I 1999 brækkede jeg nakken i en ulykke. Jeg er lam fra halsen og respiratorbruger. Tilværelsen med et svært handicap har givet mig særlig indsigt i behovene for tekniske hjælpemidler til folk med handicap – og den har jeg valgt at udnytte.”

“Lehmann Engineering har til formål at skabe tekniske løsninger, som forøger livskvaliteten og -glæden hos folk med handicap.”

“Jeg er erklæret 150% invalid, men med de hjælpemidler jeg har til rådighed, er det muligt at håndtere min pc 100%. Idag bliver mine arbejdsopgaver typisk løst ved, at kombinere god dialog med handicap-hjælperne og brug af de rigtige konstruk-tionsprogrammer – det fungerer fint. ”

“Hvis alt går vel, håber jeg på sigt, at kunne leve af vores konstruktionsløsninger og tilbud om sejlture for andre med handicap og event arrangementer – vi arbejder på sagen.”

Wavester leverandører

Lehmann Engineering v/Anders Lehmann – Engvej 19A st.th. – 2300 København S – Cvr-nr. 25519213 – Tlf: (+45)24631577 – E-mail: anders.lehmann@mail.tele.dk – www.wavester.dk