Jule opdatering fra Wavester II Atlant kryds 2021 projektet

Hej venner, bekendte og andre båd interesserede.

Det er med beklagelse, at mit seneste nyheds opslag her på Wavester.dk kan dateres til 12. juni. At der skal gå næsten et halvt år, før jeg igen giver lyd fra mig skyldes heldigvis ikke, at mit sejlturs projekt er gået i stå.

Tværtimod er årsagen til den lange pause fra min pc pandemus, at den fysiske fremdrift i ombygningen af handicap sejlbåd til mit atlant kryds er blevet opprioriteret. Tænker det er et nogenlunde fornuftigt valg……..så er der også lidt mere at skrive om nu.

Hvis I stadig har mod på at læse om min realisering af en sejlturs drøm, vil jeg her i december forsøge at dele nogle opslag, indeholdende de oplevelser og tiltag mit projekt har budt på – siden årets første forårs dag.

Når vi rammer juleaften, regner jeg med, at I er rimelig opdateret på Wavester ll projektet – I trænger måske endda til at få en opdateringspause.

Hyg jer
De bedste sejler hilsner

Anders Lehmann

1. dec. 2019

Lehmann Engineering v/Anders Lehmann – Engvej 19A st.th. – 2300 København S – Cvr-nr. 25519213 – Tlf: (+45)24631577 – E-mail: anders.lehmann@mail.tele.dk – www.wavester.dk