Et styk færdig støbt kulfiber kørestolshus – tak for hjælpen      (Husbyg del 10)

Officielt er det sidste sommerdag i dag. For mit kørestolshus projekt, er det også sidste dag vi har adgang til “støbe” garagen i Nordhavn. Imens jeg samler frokost sandwiches op på Christianshavn til byggeholdet, ved jeg, at Jørgen bådebygger og snedker Lasse knokler med at få de sidste detaljer på plads på kørestolshuset.

Det er da også et fedt syn, der møder mig, da jeg drejer kørestolen ind i garagen i Nordhavn. Op ad containeren på trægulvet sidder to trætte projekhåndværkere.med et skævt smil. De bar ryddet kørestolsrampen og venter bare på, at jeg skal trille ind i mit sprit nye kørestolshus.

Det spiller, jeg sidder/ligger fint og ugeneret i huset i min kørestol bag de tonede ruder. Husbuerne kører ubesværet ind i hinanden på skinnerne i gulvet. Det er sgu en dejlig sidste sommerdag. En rigtig stor tak skal lyde herfra til bådebygger Jørgen Jensen, snedker Lasse Lassen, mine handicaphjælpere og forældre for deltagelsen i bygningen af mit kulfiber kørestolshus.

31. august. 2018

 

Lehmann Engineering v/Anders Lehmann – Engvej 19A st.th. – 2300 København S – Cvr-nr. 25519213 – Tlf: (+45)24631577 – E-mail: anders.lehmann@mail.tele.dk – www.wavester.dk