Flytning af kørestolshus på forældre trailer – altid hjælpsomme (Husbyg del 11)

Kørestolshuset er blevet støbt, så nu er det tid til at få det spartlet, grundet og malet. Det er et omfattende job, men mine handicaphjælpere har meldt ud, at det står de for. Det er virkelig en stor og kærkommen hjælp. Dels har jeg fra start drømt om, at Atlant kryds 2021 projektet beviseligt kan gennemføres næsten alene af en handicappet med sine handicaphjælpere, og dels er der den økonomiske besparelse.

I det hele taget er jeg omgivet af megen projekt vel vilje. Jakob Jensens bådeværft i Nordhavn har netop tilbudt, at vi kvit og frit kan stå og spartle kørestolshuset i deres bådhal, indtil vi er færdige. Endelig må jeg lige nævne mine forældre Margit (79) og Svend (82), som tropper op med Polo’en og Brenderup traileren for at transportere kørestolshuset – som en af utallige håndsrækninger. Tak til jer alle sammen.

6. september 2018

Lehmann Engineering v/Anders Lehmann – Engvej 19A st.th. – 2300 København S – Cvr-nr. 25519213 – Tlf: (+45)24631577 – E-mail: anders.lehmann@mail.tele.dk – www.wavester.dk