Konstruktion og tegning af atlant kørestols overnatningshus (Husbyg del 0)

En ordentlig oplevelse af turen over Atlanten kræver, at jeg har mulighed for at være beskyttet mod vind og vejr. Kunne jeg rejse mig fra kørestolen, ville det være nemt at søge ned om læ og gå til køjs, men den går ikke. Jeg har i stedet gjort mig mange overvejelser omkring hvordan jeg undgår at skulle ud af kørestolen og stadigvæk får en bekvem overnatningsmulighed.

Valget faldt på en ”hundehusløsning” placeret bagerst på wavester II`s dæk. De to-delte hus sektioner kan skydes ind i hinanden, så de bare ligner en stor targa-bøjle om dagen, men udgør et kørestols overnatningshus, når jeg bliver træt. Huset er tænkt at fungere i kombination med en hjemmedesignet kørestol, som kan laves om til et sengeleje med nogle få greb.

Med min pandemus, kan jeg heldigvis stadig benytte konstruktionsprogrammerne autocad og 3D-StudioMax. Efterår og vinter `17 har jeg såled es brugt min projekttid på, at udvikle og tegne mit overnatningshus til Atlant kryds 2021 turen. Her er lidt tegninger af min husløsning.

8. marts. 2018

Lehmann Engineering v/Anders Lehmann – Engvej 19A st.th. – 2300 København S – Cvr-nr. 25519213 – Tlf: (+45)24631577 – E-mail: anders.lehmann@mail.tele.dk – www.wavester.dk