Om os – medarbejdere der vil gøre en forskel 

“Min far, mine handicaphjælpere og jeg repræsenterer firmaet Lehmann Engineering. En civilingeniør årgang 1935, ca. 10 x ufaglært arbejdskraft og en svært handicappet direktør er firmaets manpower. Ikke et traditionelt virksomheds setup, men det er måske nok vores styrke.

Vores udgangspunkter er forskellige, men alle medarbejdere har indsigt i de udfordringer, der følger med et fysisk handicap. En indsigt vi bruger til målrettet og helhjertet, at opfinde og realisere tekniske løsninger, der fjerner oplevelses begrænsninger for folk med svære handicap – løsninger der gør en forskel”

Anders Lehmann

Om os – fakta 

Firmaet Lehmann Engineering blev grundlagt i 2007 af Anders Lehmann. Lehmann Engineering er et enkeltmandsfirma, men en række enkeltpersoner og teams er tæt knyttet til firmaet, og deltager aktivt i løsningen af firmaets opgaver. Vi beskæftiger os overvejende med udvikling og fremstilling af tekniske løsninger til folk med handicap. Vi tilbyder desuden teknisk konsulent bistand og tegningsdokumentation.

I 2009 blev vi klar med vores kørestols tilgængelige sejlbåd “Wavester”. Båden er verdens eneste fuldautomatiske sejlbåd. Lehmann Engineering tilbyder blandt andre kørestolsbrugere sejlture med Wavester. Fra 2022 bliver det muligt, at køre ombord på Wavester II, som er en ny og forbedret handicap tilgængelig sejlbåd, med plads til to kørestole ved siden af hinanden.

Anders Lehmann

Svend Lehmann

Handicaphjælpere

Wavester leverandører

Lehmann Engineering v/Anders Lehmann – Engvej 19A st.th. – 2300 København S – Cvr-nr. 25519213 – Tlf: (+45)24631577 – E-mail: anders.lehmann@mail.tele.dk – www.wavester.dk