Wavester

Wavester er en 38 fods sejlbåd, der så vidt vides er den eneste i verden, som er 100% kørestolstilgængelig. En række unikke tekniske løsninger ombord gør det muligt, at sejle båden alene med en lillefinger – eller alle varianter af kørestolsstyringer.

Wavester har fast bådplads i København. Fra maj til oktober tilbyder Lehmann Engineering såvel kørestolsbrugere som gående sejlture på Øresund.afstand                      i

Wavester løsningerne

Wavester er udstyret med tre individuelle automatikløsninger.

  • Auto sejlhåndteringssystem
  • Gyro kørestolsplatform
  • Trådløs joystick rorstyring

Med Auto sejlhåndteringen koblet til kræver det ingen sejlererfaring, at stå bag rattene på Wavester. Bådens ekstraordinære tekniske installationer gør det muligt for børn helt ned til 6 år at håndtere båden – alene. Erfarne sejlere kan fornøje sig med at trimme sejlene med Joystick Styring. Lette vrik med joystickene og båden sejler optimalt. Et tryk på “Park sejl” kontakten og sejlene ruller automatisk ind i masten og rundt om forstaget på 25 sek. – ideel løsning til single hand sejlere.

Kørestolsbrugere har yderligere mulighed for at sidde komfortabelt på balance kørestolsplatformen, imens Wavester styres via de trådløse kørestolsruller eller joystick. Wavesters brede og åbne hæk kombineret med en solid gå- og kørerampe, gør båden let tilgængelig for alle.

 

Wavester løsningerne gør sejlads til en mulig oplevelse for alle. Indtil videre har de bla. vist deres anvendelighed på dagture med gæster, under et PR togt Sjælland rundt og ved et møde med Østersøen til og fra Bornholm. Herunder findes link til sider, som giver lidt mere indblik i bådens særlige tekniske installationer, og arbejdet med at realisere dem.

Klik også gerne på “Tur info” og bliv klogere på hvordan du/I kan få en rigtig dejlig sejloplevelse ombord på Wavester.

Volvo Ocean Race kaptajn Bouwe Bekking på tur med Wavester. En hyggelig dag på Øresund hvor Bouwe kom med brugbare fif og tricks til at få Wavester op i fart.

Mere Wavester info

Lehmann Engineering v/Anders Lehmann – Engvej 19A st.th. – 2300 København S – Cvr-nr. 25519213 – Tlf: (+45)24631577 – E-mail: anders.lehmann@mail.tele.dk – www.wavester.dk